Krivokapić: U Vladi i eksperti i stručni političari, bezbjednost profesionalcima

Region

“Došlo je vrijeme da taj sektor treba da brine samo o bezbjednosti Crne Gorre i njenih građana, da to bude kompetentan profesionalac koji ne razmišlja partijski i ne služi jednom čovjeku”

 

Nemoguće je u našem ambijentu da Vlada bude potpuno ekspertska, ali političari koji uđu u Vladu moraće da pokažu stručnost u resorima koje vode, napisao je na svom Tviter profilu, mandatar nove vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

 

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” je ranije danas kazao za TV Prva, da će na ljučnim mjestima u budućoj Vladi biti eksperti, ali i političari.

 

Krivokapić je kazao da očekuje da Vlada bude formirana do 10. ili 11. novembra.

 

 

Osvrćući se na pitanje o budućim čelnim ljudima bezbjednosnih službi, Krivokapić je kazao da taj resor treba da vode profesionalci.

 

– Došlo je vrijeme da taj sektor treba da brine samo o bezbjednosti Crne Gorre i njenih građana, da to bude kompetentan profesionalac koji ne razmišlja partijski i ne služi jednom čovjeku, naveo je Krivokapić. za TV Prva.

 

Krivokapić je pozvao danas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da posjeti tu Crnu Goru, ističući da Crna Gora želi dobre odnose sa svima u regionu, prije svega sa Srbijom.

 

On je rekao da prevashodno želi dobre odnose sa Srbijom, koji su “malo poremećeni”.

 

– Želim da pozovem gospodina Vučića da posjeti Crnu Goru, da mi kao dvojica političara, iako ja nisam političar, ali se nalazim na takvoj funkciji, dođemo do saznanja šta smeta relaciji odnosa i da nađemo most koji će to prevazići, rekao je Krivokapić za TV Prva.

 

Mandatar za sastav nove vlade Crne Gore navodi da se radi na preporodu države, u kome svi treba da budu saučesnici, kako bi Crna Gora, napokon bila država koja će biti primjer, ne samo regionu, nego i šire.

 

Vijesti.me

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *