POZNATI TVITERAŠ ODGOVORIO RAJČEVIĆU
Neđo Lepir: SNSD je korov koji prijeti Republici Srpskoj!

Aktuelno

Tviteraš Neđo Lepir, Prnjavorčanin na “privremenom” radu u Njemačkoj, objasnio ministru Srđanu Rajčeviću zašto svaka priča u Republici Srpskoj nije “SNSD-ova priča”, kako je glasio naslov njegovog posljednjeg intervjua.

 

Objasnio je to vrlo plastično, na primjeru vinove loze koju je predstavio kao Republiku Srpsku i korova, koji je za njega isto što i SNSD.

 

– Ovaj korov, to je SNSD koji prijeti ovoj biljci, odnosno Republici Srpskoj. To je ono što je SNSD i to apsolutno ne treba da bude priča svakog čovjeka.

 

 

Lepir je nastavio, praktično pokazujući kako to radi u vinogradu:

 

– Priča svakog čovjeka u Republici Srpskoj treba da bude da uhvati fino ovaj korov, koji je u stvari SNSD i da ga fino iščupa iz zemlje, otrese što se sa njega može otresti i fino da ga baci, da ga zgazi nogom da se osuši! To, Srđane Rajčeviću, treba da bude priča svakog čovjeka u Republici Srpskoj, a ne priča SNSD-a i ta krađa koju je SNSD napravio!- poručio je Lepir

 

Neđo Lepir je pseudonim za Borisa Lepira, elektromehaničara iz Prnjavora, jednog od hiljada mladih ljudi iz Republike Srpske koji su posljednjih godina napustili svoju rodnu zemlju i otišli na rad u inostranstvo, jer za njih posla i pristojnog života ovdje nije bilo.

 

Istinito.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *