DODIK O SANKCIJAMA PROTIV BANAKA
Primaću platu predsjednika preko pošte, nju ne mogu ukinuti!

Politika

Od Amerikanaca se sve može očekivati, oni demonstriraju silu, rekao je predsjednik RS Milorad Dodik, odgovarajući na pitanje novinara šta će se desiti ako domaće banke koje sarađuju sa osobama sa crne liste budu sankcionisane, ili pak izgube swift kod.

 

–  Naravno da su poludjeli, iće oni do kraja. Šta ima veze, ja ću primati platu predsjednika preko pošte, neće valjda zatvoriti poštu, a mogu i na blagajni uzeti svoju platu, ali neće nam promijeniti stav. Šta će drugi, pa nek se i oni riktaju na taj način i oni imaju poštu, svaka firma ima svoju blagajnu, predložio je Dodik.

 

Upitao je zašto niko ne pita zbog čega je ATV sankcionisan.

 

Dodaje da će sjesti sa budućim ambasadorom SAD-a, ali uz uslov da se skinu sankcije. Nije birao riječi govoreći o aktuelnom ambasadoru SAD Majklu Marfiju.

 

“Niko nije lud da neka banka izgubi prava. Zamisli dokle to ide da oni putem Swifta i transfera međunarodnih to kontrolišu i oni su spremni da ukinu sve. To je brutalna upotreba sile, ali i ta politika propada, ne ide im od ruke”, zaključio je on.

 

N1

Tagged

1 thought on “ DODIK O SANKCIJAMA PROTIV BANAKA
Primaću platu predsjednika preko pošte, nju ne mogu ukinuti!

  1. Kristijan Amanpur treba da ide u penziju, ali i banjalucki diktator je vec dvadesetsedmu godinu na vasti treba sa ide u penziju i da Republici Srpskoj vrati ukradene milione KM, tako bi narod u manjem entitetu mogao da predahne i prezivi njegovu torturu i pljacku budzeta, iz kojeg on krade nemilice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *