STANIVUKOVIĆ O OPOZIVU
Bio bi to istorijski, najgluplji potez, imam podršku preko 80 odsto građana!

Aktuelno Društvo

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tvrdi da se ne plaši eventualnog opoziva jer, kako kaže, uživa veliku podršku Banjalučana. 

 

– Moj opoziv bi bio istorijski najgluplji potez na koji bi se neko mogao odlučiti, rekao je Stanivuković i dodao da trenutno ima podršku od preko 80 odsto građana.

 

On je pozvao skupštinsku većinu da to urade, i da im pandemija virusa korona ne mora biti izgovor ako misle da to mogu učiniti.

 

– Za tri mjeseca smo pokrenuli procese koje neki nisu skoro više od dvije decenije i ja sam na to ponosan. Znam da oni o tom potezu, normalno, razmišljaju, ali su svjesni da ne mogu. Angažovali su lažne profile, agencije, angažovali su svoje porodice, članove, da komentarišu na društvenim mrežama. Samo uđite na vijest ispod nekog portala i vidjećete 11 lažnih profila koji komentarišu i to je tako, rekao je Stanivuković.

 

Gradonačelnik Banjaluke je na pres konferenciji govorio i o vanstranačkom pokretu za kojeg je rekao da je to ideja o pravednom društvu i sistemu jednakom za sve koja je iznad bilo koje stranke i u koju se mogu priključiti svi, bili pripadnici političke partije ili ne.

 

– To je jedna ideja za bolju Srpsku za kojom imamo nasušnu potrebu, rekao je Stanivuković.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *