Preminula urednica BN TV Suzana Rađen Todorić

Aktuelno

Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je u 13časova i 45 minuta u bolnici u Bijeljini, nakon kraće bolesti. Biće sahranjena u nedelju 3. jula na gradskom groblju u Bijeljini u 13 časova, a komemoracija će biti održana istog dana u 11 časova u bijeljinskom Centru za kulturu.

 

Suzana Rađen Todorić rođena je 16. decembra 1962. godine u Sarajevu, ali je veći dio života provela u Jajcu.

 

Završila je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a prve novinarske korake napravila je u Radio Jajcu, a ratni vihor ju je doveo u Banjaluku gdje je radila u RTRS-u sve do 1997. godine.

 

Vrhunac u novinarskoj karijeri napravila je u BN televiziji, gdje je bila urednik Informativnog programa, a uređivala je i vodila više emisija među kojima je i kultni “Puls” i politički magazin “Crno na bijelo”.

 

Bila je dopisnik mnogih regionalnih medija i dobitnik je brojnih priznanja i odlikovanja.

 

Suzana Rađen Todorić je bila i jedan od boljih poznavalaca političkih prilika ne samo u Republici Srpskoj, nego i u regionu, a u svojim emisijama ugostila je brojne ličnosti iz javnog političkog života.

 

Najveća priznanja i zadovoljstvo u životu osim njene Anje bili su obični ljudi, koji su je prepoznavali svuda gdje se pojvljivala. To joj je, kako je znala da kaže, satisfakcija da radi još bolje i da zastupa interese malih običnih ljudi, koji su joj vjerovali.

 

Suzana Rađen Todorić iza sebe je ostavila majku, muža i kćerku, ali i prazninu u srcima svih onih koji su je poznavali.

 

Suzana Rađen Todorić biće sahranjena u nedelju 3. jula na gradskom groblju u Bijeljini u 13 časova, a komemoracija će biti održana istog dana u 11 časova u bijeljinskom Centru za kulturu.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *