DODIKU SE PRIVIĐA DRŽAVNI UDAR
Uhapšeni članovi Vučićevog SNS-a Adam Šukalo i Vlado Mandić! (VIDEO)

Aktuelno Hronika

Policija Republike Srpske privela je večeras Adama Šukala i Vladu Mandića, istaknute članove Srpske napredne stranke iz Beograda. Policija je prvo pretresla njihova vozila i nakon dužeg zadržavanja, bez objašnjnja ih privela u policiju, prenosi portal BN.

 

Šukalo je bivši poslanik SNS u Skupštini Srbije, dok je Mandić nekadašnji srpski rukometaš. I Šukalo i Mandić su članovi Glavnog odbora SNS Aleksandra Vučića.

 

 

UNA televizija objavila je na svom portalu da je većeras privedeno više osoba u raciji koju MUP RS sprovodi u banjalučkom naselju Borik, a da se na meti policije našlo više bezbjednosno interesantih osoba, koje su zaustavljene u luksuznim vozilima na istočnom tranzitu u blizini Tržnog centra “Delta planet” i kod servisa “Vidović”.

 

Razlog privođenja i pretresa zasada nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama među privedenima su osobe koje su i ranije dovođene u vezu sa nelegalnim aktivnostima u BiH, ali i Crnoj Gori, prenosi portal UNA.

 

I druga Dodikova televizija, ATV, prenijela je sličnu vijest, pozivajući se na nezvanične izvore, ističući da su privedene “bezbjednbosno interesantne osobe” i da su pretresena “vozila sa registarskim oznakama Srbije”.

 

Sudeći po reakcijama medija bliskih vlastima RS, policija je pratila kretanje Šukala i Mandića, a “rutinska kontrola” saobraćajne policije je bila samo dobar izgovor.

 

 

RTRS i drugi režimski mediji nedavno su objavili montirani video snimak, preuzet sa portala magazina Faktor, u kojem funkcionera SNS Adama Šukala i zamjenika predsjednika SDS Milana Radovića optužuju za izdaju Republike Srpske i navodnu kupovinu glasova za predsjedničkog kandidata opozicije Jelenu Trivić.

 

Šukalo je tim povodom izjavio da je sve to “laž koja je podmuklo, prljavo i krajnje bezobrazno podmetnuta u ovo predizborno vrijeme u Srpskoj”.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *