MILE, NEĆE TI PROĆI!
Još jedan protest opozicije u Banjaluci zbog izborne krađe (VIDEO)

Aktuelno

“Od CIK-a tražimo ponovno prebrojavanje glasova na svim biračkim mjestima u Republici Srpskoj, Od pravosudnih institucija zahtijevamo da pod hitno pokrenu istragu i utvrde odgovonost onih koji su učestvovali u organizovanoj pljački na izborima i prekrajanju volje naroda”, kazala je Jelena Trivić.

 

Građani iz cijele Republike Srpske okupili su na drugom velikom protestnom skupu u Banjaluci, uprkos raznim opstrukcijama i blokadama koje im je režim priredio, Odlučni su, kako kažu, da brane narodnu volju i dignu glas protiv krađe glasova, što je režim uradio u izbornoj noći u kasnim satima.

Na transparentima koje nose piše “Neće ti proći”, a iz mase se uzvikuje “Mile lopove…”, “Jelena, Jelena…”, “Crvena bando”…

 

Kandidat za predsjednika Jelena Trivić rekla je da narod ima pravo na fer i demokratske izbore a ne kupljene i pokradene…To je udružena zločinačka organizacija koja je pokrala volju naroda”, kazala je ona.

 

“Od CIK-a tražimo ponovno prebrojavanje glasova na svim biračkim mjestima u Republici Srpskoj, Od pravosudnih institucija zahtijevamo da pod hitno pokrenu istragu i utvrde odgovonost onih koji su učestvovali u organizovanoj pljački na izborima i prekrajanju volje naroda”, kazala je Jelena Trivić.

 

– Od CIK-a sledeće sedmice šetaćemo i do OHR-a… Natjeraćemo ih da rade po zakonu – kazao je Nebojša Vukanović i poručio – Mile odlazi….narod te neće!

 

 

– Odstupi Milorade, ili reci da prebrojimo glasove u vrećama”, kazao je Darko Babalj…Ima blokada za slobodu Republike Srpske, nije ovo privatna prćija ničija . kazao je Babalj i najavio proteste pred CIK. Nećemo odustati…kazao je.

 

Republike Srpske neće one koje su propadali nego one koji su odlikaši Da imamo predsjednika koji će dijeliti dobro i zlo sa narodom, koja neće krasti i prodavati javne resurse,.. Nećemo siledžije i batinaše, poručio je Vukota Govedarica (SDS). On je upitao zašto SIPA i policija ne istražuju one koji su krali glasove naroda…Zašto ne hapse batinaše u Doboju”, kazao je on, naglašavajući da narod zna da je Jelena Trivić naša predsjednica. “Nečemo odustati dok se ne utvrdi istina”, poručio je Govedarica.

 

– Banjaluka svijetli, Banjaluka je slobodna… Valjda su uspjeli da nas malo prebroje, treba im vremena”, kazao je gradonačelnik Banjaluke i naveo da treba da izvrne te vreće i da izbroje sve… “Narodna volja je sveta”, kazao je Stanivuković i dodao da će istrajati zajedno sa Jelenom da se utvrdi da je Jelena predsjednik.

 

 

“Ko laže taj i krade. To im nećemo oprostiti”,kazao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i pozvao CIK da otvori vreće i izbroji glasove u njima.

 

“Mile odlazi, Jelena je predsjednik”, kazao je lider PDP-a Branislav Borenović, dodajući da se ovo zove pobjeda naroda.

 

– Nećete nas pokrasti ovaj put. Tražimo da se prebroje svi listići u vrećama”, kazao je zamjenik predsjednika SDS Milan Radović.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *