Stanivuković: Prekinuti svaku političku saradnju sa SNSD-om

Politika

Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković poručio je da će se zalagati za potpuni raskid bilo kakvog oblika saradnje sa SNSD-om u svim lokalnim zajednicama.

 

Stanivuković je rekao da je svjestan svoje političke odgovornosti, kao i nezavidnog položaja u kojem se opozicija nalazi.

 

“I baš u ovom teškom periodu vodstvo čitavog opozicionog duha našeg naroda sa ove strane Drine ‘leži’ na nekoliko pojedinaca, znamo vrlo dobro šta moramo uraditi i šta nas čeka, kao i koje breme nosimo… Jedan od koraka ove godine će biti insistiranje na napuštanju bilo kakve koalicije i saradnje naših stranaka sa SNSD-om na bilo kom nivou vlasti kako bi naša borba bila čista, direktna i jasna”, bio je jasan Stanivuković.

 

Dodao je kako je “ovo isto tako važno uraditi poznavajući jednu činjenicu, a to je da ko god ne posluša velikog vođu imaće direktno sa njim problema, kako je i sam vođa rekao”.

Stanivuković je ocijenio kako su svi lokalni načelnici i gradonačelnici SNSD-a “vazali i poslušnici diktatorskog režima”, koji je već odavno zreo da bude”zbrisan sa lica” Republike Srpske.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *