ABAZOVIĆ PORUČIO KOMŠIĆU
Zvaničnu politiku vodimo preko zvaničnih kanala!

Politika Region

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović poručio je članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću “Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije”, reagujući na njegovu izjavu da Podgorica treba da se ogradi od čestitke povodom Dana Republike Srpske, koju je, prema navodima medija, premijer Zdravko Krivokapić uputio predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović.

 

– Poštovani članu Predsjedništva BiH Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu, napisao je Abazović na Tviteru.

 

 

Pozivajući se na Radio-televiziju Republike Srpske, mediji su danas prenijeli da je predsjednica RS Željka Cvijanović izjavila da joj je Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske.

 

Pojedini crnogorski mediji danas su objavili da Krivokapić javnost nije obavijestio o čestitki i da čestitku nije objavio na svom Tviter nalogu, kako to obično čini.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *