LEPIR URNISAO RAJČEVIĆA
Sa 1,26 milijardi maraka se moglo puno napraviti, a šta ste vi napravili!?

Aktuelno Društvo

Popularni tviteraš  Neđo Lepir ispunio je obećanje da će posvetiti jedan vlog ministru Srđanu Rajčeviću koji je na Tviteru ustvrdio da je SNSD “od Banjaluke napravio administrativni centar i infrastrukturno najrazvijeniji grad Srpske”.

 

Lepir je podsjetio Rajčevića da je za više od 20 godina vlasti SNSD u Banjaluci, SNSD prodao Telekom RS za iznos koji je bio gotovo ravan godišnjem budžetu Republike Srpske, a da okom vidljiv samo Administrativni centar čiju izgradnju su pratile brojne malverzacije.

 

– Sa 1,26 milijardi maraka se moglo puno napraviti, a šta ste vi napravili!? – upitao je Lepir.

 

 

On je zamjerio aktuelnoj vlasti što je novac ulagala uglavnom u vladine zgrade i infrastrukturu, umjesto u jačanje privrede.

 

– Imali ste milijardu i 269 miliona maraka, da napravite čudo od Republike Srpske, a šta je SNSD napraviuo!? Napravio je golu ku*činu, tako da – ne se*i! – poručio je vloger ministru Srđanu Rajčeviću.

 

Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević, nedavno je na Tviteru objavio da se “varaju svi koji misle da će SNSD, nakon što je od Banjaluke napravio administrativni centar i infrastrukturno najrazvijeniji grad Srpske, od nje odustati, a Banjalučane prepustiti teroru populizma, neznanja, laži i podaništva”.

 

 

Rajčević, koji je jedan od najaktivnijih funkcionera SNSD na društvenim mrežama, najavio je da će se SNSD u Banjaluci u narednom periodu “otvarati – prema intelektualcima, radnicima, poslovnoj zajednici, penzionerima, studentima i svima u gradu koji misle da nam mogu biti politička vodilja i korektiv.”

 

Nakon što je SNSD na lokalnim izborima u Banjaluci poražen u trci za gradonačelnika, a lider stranke Milorad Dodik najavio veći angažman na društvenim mrežama, jedna od najčešćih meta im je novi gradonačelnik Banjaluke iz redova opozicije, Draško Stanivuković.

 

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *