STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO ANTONIĆU
Treba da strahuju samo kriminalci i oni koji su se okoristili!

Aktuelno Društvo

Izjavu Momčila Antonića iznesenu na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske mogu da okarakterišem kao notornu laž, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, reagujući na istupanje SNSD-ovog poslanika.

 

Stanivuković ističe da jedini „mobing i strah“ u Gradskoj upravi mogu da osjećaju kriminalci i ljudi koji su se okoristili o svoje položaje, koji su radili radnje koje nisu u skladu sa zakonom i u interesu grada.

 

– Većina zaposlenih Gradske uprave ima razloga da se osjeća kao u raju, uz puno poštovanje i slobodu. Na svim sastancima i „Veselim časovima“, moja glavna poruka je da je svaki zaposleni, slobodan čovjek, ima pravo da slobodno misli, da u svoje slobodno vrijeme radi sve što smatra da treba i da bude siguran da nikakve sankcije neće imati zbog toga, dodaje Stanivuković.

 

On kaže da o tome svjedoči i ono što sada radi gradska uprava, a to je da stručne ljude, koji su sklonjeni u ćošak Gradske uprave od strane bivše administracije, ponovo „vraćamo na površinu“.

 

– Pozivam svakog zaposlenog da dođe kod mene, ili da javno iznese informacije o tome ko je i na koji način nad njim vršio mobing i da vidimo ko su ti ljudi. Ono što svaki radnik treba da zna jeste da su vrata mog Kabineta otvorena svima, bez obzira na kojoj se funkciji neko nalazio, poručio je gradonačelnik Banjaluke.

 

Istinito

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *