KAMPANJA SNSD U DOBOJU
Bahatost, crvena ikonografija i “Ne može nam niko ništa…”

Aktuelno

Uoči ponovnih lokalnih izbora u Doboju, posljednji dan kampanje uoči izborne tišine koja počinje u subotu od 07.00 protiče u znaku napadne propagande i otrcane ikonografije SNSD.

 

Svima poznata crvena askona, išarana simbolima SNSD, amblemima Republike Srpske, uz obavezne fotografije Milorada Dodika i megafon sa kojeg trešti “Ne može nam niko ništa…”, iznenadila je Dobojlije, nenaviknute na ovakvu vrstu kampanje.

 

U strahu od mnogo lošijeg rezultata od onog “ostvarenog” na redovnim lokalnim izborima u novembru prošle godine, Dobojski SNSD pozvao je u pomoć Nešu i njegovu uigranu ekipu partijskih aktivista iz Banjaluke da pripomognu.

 

 

Policija je tolerisala ometanje saobraćaja i buku koju prave, a aktivisti SNSD su bili bahati i nimalo tolerantni prema novinarima koji su ih snimali, sve u duhu nezvanične partijske himne “Ne može nam niko ništa…”.

 

Centralna izborna komisija poništila je zbog izbornih nepravilnosti izbore u Doboju, održane 15. novembra, i naložila da se ponove na 89 redovnih biračkih mesta.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *