Aca Lukas na koncertu u Banjaluci promovisao SNSD i Đajića (VIDEO)

Aktuelno Društvo

U Multimedijalnoj sali banjalučkog Čajaveca u nedjelju uveče održan je koncert folk pjevača Ace Lukasa, na kojem su se puštali promotivni spotovi SNSD-a, a prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog odbora ove stranke Vlado Đajić.

 

Na snimcima koji su ustupljeni Mondu, vidljivo je da se pred početak Lukasovog nastupa, na video-bimu puštaju spotovi sa logom SNSD-a, na kojem se pojavljuju najviši zvaničnici ove stranke i reklamiraju aktivnosti koje je ranije organizovao SNSD. Nakon izlaska Lukasa na binu, sa njim se pojavio i Đajić koji je pozdravio prisutne.

 

“Uživajte večeras, družićemo se i narednih dana”, poručio je, između ostalog, Đajić, te najavio i koncert sa Cecom Ražnatović krajem septembra u Banjaluci.

 

Potom je zajedno sa Lukasem zapjevao hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, neizostavni dio repertoara na brojnim SNSD-ovim skupovima i pjesmu koju nerijetko zapjeva i predsjednik ove stranke Milorad Dodik.

 

 

Iako je koncert organizovan u zgradi “Čajaveca” u multimedijalnoj sali u prostoru gdje je sjedište Gradskog odbora SNSD-a, tokom kojeg je reklamiran SNSD i obratio se predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, iz SNSD-a tvrde da oni ne stoje iza ovog događaja.

 

Iz GO SNSD Banjaluka nisu odgovorili na upit Monda da li su oni na bilo koji način učestvovali u organizaciji koncerta, ali su, nekoliko dana prije njegovog održavanja, portalu Blink.ba odgovorili da “Multimedijalna sala u krugu Čajaveca nije u vlasništvu, niti pod zakupom Gradskog odbora SNSD-a, kao i da Gradski odbor ove stranke nije organizator niti učestvuje u organizaciji navedenog koncerta i u skladu sa tim nema informacije o besplatnim kartama za ovaj koncert”.

 

Osim besplatnih karata, tokom koncerta je za sve posjetioce bilo besplatno bezalkoholno i alkoholno piće u neograničenim količinama.

 

Mondo je poslao upit agenciji “Arbitrium” koja je tvrdila da su organizovali neke ranije koncerte na ovom mjestu, kao i agenciji “Queen estrada” kojoj se Đajić zahvalio tokom svog govora, ali odgovore nismo dobili. Ukoliko ih dostave, objavićemo.

 

U istoj sali do sada su nekoliko puta organizovane slične žurke, zabave i koncerti na kojima se po pravilu pojavljivao Đajić i drugi funkcioneri stranke. GO SNSD je uvijek demantovao da su oni organizatori, pa čak i kada se pjevačica Milica Pavlović javno zahvalila Đajiću što je organizovao “matursko veče” na kojem je nastupila.

 

Mondo.ba/Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *