DODIK O PRPOTESTIMA OPOZICIJE
Imaju park gdje mogu da se okupe, šetnje kroz Banjaluku neće biti!

Aktuelno

Predsjednik SNSD Milorad Dodik je rekao da je pravo opozicije da održi protest, ali da smatra da je to besmislena priča jer “nemaju energiju”.

 

– Na kraju krajeva, imaju park gdje mogu da se okupljaju. Šetnje po gradu neće biti. Ne treba nam nikakvo uznemiravanja onih koji imaju prigovore. Mogu da ih podnesu gdje se podnose. Ako misle da treba ponovo da se broje glasovi, neka se broje. Ako misle da treba da se ponovo izbori, ako relevantni organi to odluče – nije problem. Ali, nema razloga da se to uradi, osim spekulacija – rekao je Dodik.

 

On je naveo da su i međunarodni posmatrači potvrdili da su izbori bili fer i pošteni i da nije bilo primjedbi, pogotovo ne onih koje bi mogle da utiču na izborni proces.

 

– Za Banjaluku ne treba ta vrsta priče, ne zato što sam ja pobjednik. Da sam izgubio, već bih davno čestitao i završio tu priču. Ne očekujem da meni neko čestita. Mislim da ovu priču koju šire baziraju na nekim iracionalnim stvarima. Vidim da je čak i Mladen Ivanić, za koga se trebalo očekivati da je racionalan, a očigledno nije, izjavio kako je, eto, tek u jedan sat objavljen rezultat – rekao je Dodik za ATV.

 

On je istakao da je i sama opozicija podijeljena i ne znaju šta da urade.

 

– Opozicija se odlučila na tu vrstu priče. Mislim da tu nema potencijala i mislim da će to ispariti vrlo brzo jer nema elemenata za to. Mislim da nema ni potencijala u narodu. Narod je izašao i glasao. Ja sam izgubio izbore u Banjaluci i nije to sjajna vijest za mene, ali to je realnost. Ali, izbori se ne održavaju samo u Banjaluci, nego u čitavoj Republici Srpskoj – rekao je Dodik.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *