OŠTAR DUEL U GRADSKOJ SKUPŠTINI
Popović prijetio Stanivukoviću: Mislite li vi sutra hodati ovim gradom?! (VIDEO)

Aktuelno Društvo

Današnje zasjedanje Skupštine Grada Banjaluka proteklo je u znaku oštrog duela između odbornika SNSD Zorana Popovića i gradonačelnika Draška Stanivukovića.

 

-Šta vas briga što sam odlučio kako ću da radim, šta ću da radim, to je moja lična stvar, a ne vaša. Prestanite da me uzimate u usta da ne bih ja počeo da pričam nešto drugo, rekao je Popović Stanivukoviću, nakon što je gradonačelnik ponovio da je Popović bio neprihvatljiv prijedlog za predsjednika Skupštine Grada.

 

Popović, kojeg je prije više od godinu dana Stanivuković smijenio sa funkcije direktora gradskog “Vodovoda”, a koji je u međuvremenu imenovan za v.d. direktora ŠG “Oštrelj” u Driniću, nastavio je sa vrbalnim napadom.

 

-Moje ime zaboravite u ovoj Skupštini, ne zanima me šta mislite o meni. Neću više da vas slušam. Ako imate nešto, recite mi to na hodniku. Ja vam ovo najozbiljnije kažem, mislite li vi sutra hodati ovim gradom kada ne budete gradonačelnik, zaprijetio je javno Popović.

 

 

Gradonačelnik Draško Stanivuković prije toga je prokometarisao da je SNSD odustao od prijedloga da Zoran Popović bude predsjednik Skupštine grada Banje Luke, kako je to ranije najavljeno.

 

-Pod našim pritiskom shvatili ste da je taj prijedlog degutantan i politčki neprihvatljiv, rekao je Stanivuković, i pozvao Popovića da kaže koji su to lični razlozi zbog kojih je on od te pozicije odustao, kao i ljudi oko njega.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *