Sutra promjenljivo oblačno vrijeme

Društvo

U BiH sutra će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme, uz kraće sunčane intervale, dok je na jugu, jugozapadu i centralnim planinskim predjelima moguć po koji kraći pljusak.

 

Jutro će biti pretežno oblačno, ponegdje uz slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Tokom dana promjenljivo oblačno, uz kraće sunčane periode, na jugu, jugozapadu i centralnim planinskim krajevima u poslijepodnevnim časovima moguć je po koji slab pljusak ili slaba kiša.

 

Vjetar će biti slab do umjeren, istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Dnevna temperatura vazduha biće od 19 do 28 stepeni Celzijusovih.

 

Temperatura danas u 14 časova

 

Han Pijesak i Bjelašnica 13, Gradiška 16, Srebrenica 17, Čemerno, Sokolac, Mrkonjić Grad i Bihać 19, Zvornik, Kalinovik, Šipovo, Sarajevo i Tuzla 20, Srbac, Novi Grad, Bijeljina, Jajce i Neum 21, Banjaluka i Prijedor 22, Višegrad, Doboj i Bileća 23, Gacko, Foča, Nevesinje, Drvar i Livno 24, Trebinje, Široki Brijeg 27, Grude i Stolac 28 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *