Đoković: Ovakav teniski centar ne postoji u regionu!

Društvo

Direktor turnira „Srpska open“, Đorđe Đoković, danas je sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem obišao gradlište buduće dvorane i  uvjerio se u dinamiku radova. Najavio je da bi Banjaluka mogla da bude organizator turnira ATP 250

 

– Drago nam je što smo pomogli i podstakli da se realizuje jedan ovakv projekat, da se uredi čitava hala i čitava aleja oko hale i zaista smo presrećni što smo ovdje, što imamo apsolutnu podršku. Srećni smo što možemo ovaj projekat da učinimo ovako bitnim i velikim za sve – rekao je Đoković.

 

Dodao je da je u banjaluku došao sa velikim entuzijazmom i da vjeruje da će sve biti gotovo na vrijeme.

 

– Ovo će biti jedan presedan u sportskom smislu. Ovakav teniski centar ne postoji u regionu. Mi smo željeli to u Beogradu, ali evo, zahvaljujući prije svega gradonačelniku, Drašku Stanivukoviću uspjevamo da dobijemo jedan ovakav teniski centar u Banjoj Luci. Uživamo veliko povjerenje svih igrača, jer oni znaju da ćemo ih mi dočekati kako treba, da smo dobri domaćini i to je nešto što nama niko ne može da oduzme, rekao je Đoković.

 

On je podsjetio da je Banjaluka bila u najužem izboru kada je riječ o održavanju ovog turnira još 2020. godine kada je trebalo da bude održan „Adria tur“, što se ipak nije dogodilo.

 

Poručio je kako će ubrzo izaći sa spiskom svih igrača koji dolaze u Banju Luku, a otkrio je i ambicije koje ima za naš grad.

 

– U cilju nam jeste da Banjaluci prepustimo organizaciju ATP 250 turnira. Ne znamo na koliko godina, kada ćemo i kako dobiti, ali težimo ka tome, jer kada čelnici ATP – a dođu u Banju Luku, kada vide grad, kompletnu infrastrukutur, uvjeren sam da će nam uvažiti sve ovo i da će nam dati licencu – zaključio je Đorđe Đoković.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *