Brat i sinovci preminulog Banjalučanina pušteni da se brane sa slobode

Hronika

Nakon kriminalističke obrade Predraga Bukše (50), njegovih sinova blizanaca Davida i Danila (21) i njihovog radnika Slaviše Adžića (30) zbog tuče, poslije koje je preminuo Predragov brat Milorad, svi su pušteni da se brane sa slobode i protiv njih će u redovnoj proceduri biti podnesen izvještaj Tužilaštu.

 

Kako nam je potvrđeno iz PU Banjaluka navodeći inicijale, po naredbi tužioca protiv svih će biti podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog krivičnog djela tjelesna povreda.

 

Kako je za “Nezavisne” potvrđeno, zbog povreda koje su mu zajednički nanijeli terete se krivično djelo teška tjelesna povreda iz člana 132 stav 2 u vezi sa članom 37 i prijeti im kazna zatvora i do osam godina zatvora.

 

Kako su “Nezavisne” objavile, nakon sukoba koji se desio u nedjelju oko 20 časova ispred kuća braće Bukša, Milorad je preminuo na putu do policijske stanice, a uhapšena je pomenuta četvorka.

 

Obdukcijom je utvrđeno da je gušenje uzrok smrti Milorada Bukše jer mu se pokrenula hrana iz želuca i došla u dušnik gdje se zaustavila.

 

Komšije su nam ispričale da je nakon batinanja nastradalog Milorada kojeg je brutalno tuklo više muškaraca, došla policija i odvela pretučenog muškarca, a on je preminuo u automobilu.

 

Braća Bukša imali su od ranije nesuglasice, a navodno su se sukobljavali oko imovine nakon smrti oca a zbog njihovih sukoba i ranije reagovala polcija.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *