Institucije BiH u avgustu zaposlile još osam službenika

Politika

Institucije BiH nastavljaju da zapošljavaju radnike, a putem javnog oglasa u avgustu posao je dobilo osam novih državnih službenika.

 

Amela Talić postavljena je na radno mjesto viši stručni saradnik za upravne postupke i normativne poslove u Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH. Marko Đerić dobio je posao administratora sistema takođe u IDDEEA, dok je u istoj agenciji Amel Siječić postavljena na mjesto stručnog savjetnika za odnose s javnošću u kabinetu direktora.

 

Kako je objavljeno u Službenom glasniku BiH, Ivona Pikić-Hart postavljena je na mjesto stručnog saradnika za standardizaciju u Institutu za standardizaciju BiH, a Milan Komljenović na mjesto šefa Odsjeka za obezbjeđenje kvaliteta u sarajevskoj kancelariji BHMAC Centra za uklanjanje mina u BiH. U tom centru posao je dobio i Amir Omerdić, viši stručni saradnik za upozoravanje na mine, kao i Bojan Vajagić, stručni saradnik za pravne, personalne i opšte poslove.

 

Almir Zukić postavljen je na radno mjesto stručni saradnik za kontrolu finansijsko-računovodstvenih poslova u Službi za zajedničke poslove institucija BiH.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *