Šarović: Dodik svojim izjavama truje političku atmosferu u RS

Politika

Predsjednik SDS Mirko Šarović osudio je posljednje izjave u javnosti lidera SNSD Milorada Dodika koji je optužio opoziciju u Srpskoj da “pokušava da se dodvori strancima, ali i da su strani špijuni”.

 

Kada tako visoko pozicionirana ličnost kakva je Milorad Dodik, koji je i član Predsjednišva BiH, izjavi da “do njega stižu informacije, ali da ne zna da li je to tačno, da opozicija sarađuje sa obavještajnim strukturama koje dolaze sa Zapada”, Šarović kaže da se tu jasno vidi da se radi o užasnoj promociji poslednjeg najgoreg izdanja političke proizvodnje neprijatelja.

 

– Ovakve poruke imaju za cilj targetiranje opozicije u Srpskoj i njenih ključnih lidera kao jedne svojevrsne mete za odstrel. Šta drugo da se zaključi iz njegovih izjava, koje su jedne od najgorih koje sam do sada čuo u političkom životu – ističe Šarović.

 

On kaže da je tako nekada radio i Slobodan Milošević i poručuje da se ovim služe svi nedemokratski i koprumpirani režimi koji su došli do svog kraja, odnosno do tačke da im ostalo samo da brane sebe.

 

– Znači, opake i opasne insinuacije od strane Dodika imaju za cilj da dodatno truju političku i svaku drugu atmosferu u Republici Srpskoj i skrenu pažnju sa bolesnog i mračnog stanja demokratije i napretka u Srpskoj, a do kojeg nas je i dovela njegova oprobana “reprezantacija” – poručio je Šarović.

 

Srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *