Borenović: Dodik zdušno radi za hrvatske interese!

Politika

Agent hrvatskih interesa Milorad Dodik ništa dobro nije uradio za srpski narod, ali zato zdušno radi za hrvatske interese – naglašava Borenović.

 

– Nije im bila dovoljno što blokiraju Banjaluku zbog njegovog prolaska, a MUP Republike Srpske prati hrvatskog predsjednika na obilježavanje zločinačke akcije „Maestral“ u kojoj su zvjerski ubijani i protjerivani Srbi iz Drvara, Glamoča, Šipova, Jajca, Кljuča, Mrkonjić Grada, Petrovca…, nego još po povratku sa te njihove proslave nastavlja da slavi u Bakincima sa Miloradom Dodikom.

 

Lažni veliki Srbin i patriota ne samo da je ćutao na Milanovićevo slavljenje monstruozne akcije, nego je, kako smo juče i najavili, Milanović uz „ljutu“ proslavu nastavio kod Dodika – rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

 

On kaže da agent hrvatskih interesa Dodik ništa dobro nije uradio za srpski narod, ali zato zdušno radi za hrvatske interese:

 

– Predao je jasenovačku građu njima u ruke, pa sada ponovo uništavaju našu nejač izmišljanjem neke svoje istorije, ćuti i ništa ne radi po pitanju izgradnje nuklearnog odlagališta na Trgovskoj gori, koje dovodi u pitanje opstanak stotina hiljada ljudi koji žive na granici sa Hrvatskom.

 

Ono što „Olujom“ nisu uspjeli, da protjeraju narod sa tog kraja, sada rade drugim sredstvima, uz pomoć Dodika. Nije Dodik gadljiv na Milanovićeve zagrljaje nakon što Srbe nazove šakom jada, niti mu smeta što zabranjuje srpskom predsjedniku Vučiću da posjeti najveće srpsko stratište, Jasenovac. Dok Vučić ne može u Jasenovac, Milanović uz Dodikovu podršku uz pratnju naše policije ide na proslavu ubijanja Srba, pa mu njegov saveznik još organizuje after party u sred Republike Srpske. Jadno, da ne može jadnije – kaže Borenović.

 

rtvbn.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *