Iscrtali muški polni organ preko fudbalskog terena (FOTO)

Magazin

Na cijeloj površini fudbalskog terena u selu Slatina, nadomak Čačka, nepoznati počinilac je u noći između nedjelje i ponedjeljka, “totalom” (sredstvom za uništavanje trave) iscrtao muški polni organ.

Ovaj neobičan događaj zaprepastio je žitelje ovog i okolnih sela, ljubitelja fudbala, koji su gotovo svakog vikenda na ovom stadionu pratili utakmice.

Nemanja Đorđević, član Uprave kluba, kaže da nikome nije jasno kako je neko sa “takvom preciznošću” uspio da iscrta muški polni preko cijelog terena. Najvjerovatnije je bilo više počinilaca, koji su sa kantom za prskanje voća u kojoj su sipali “total”, sredstvo za uništavanje travnatih biljaka, isprskali stadion u tako nepristojnom obliku.

– Svi smo šokirani. Nevjerovano je da je iscrtano tako u tim dimenzijama. Već u subotu i nedjelju imamo dvije utakmice, a nepristojno je da igramo na takvom terenu – rekao je Đorđević.

Mještani Mršinaca i Slatine, dva susjedna sela čiji istoimeni klubovi treniraju i igraju u jednom od najljepših seoskih stadiona u ovom kraju ne mogu da povjeruju da im se tako nešto dogodilo i navode da je to neko uradio iz osvete.

– Jedino preostaje da se na tim mjestima stavi vještačka trava – kazali su nam žitelji Slatine.

Novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *