Super ponuda za OK kamp aktuelna do kraja marta

Magazin

Svi oni koji još uvijek nisu osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu koji će se 12/13/14 jula održati na Tjentištu/NP Sutjeska, imaju priliku da po super cijeni, koja važi do kraja marta, ugrabe svoj paket boravka u festivalskom kampu i prepuste se čarima jednog od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope, kao i sjajnom programu koji su i ove godine pripremili organizatori festivala.

 

Svi ljubitelji kampovanja i odlične zabave za samo 30,00 KM mogu da u okvriru paketa OK kamp osiguraju trodnevni boravak u kampu na Tjentištu uz mogućnost prisustva na svim koncertima koji će se tokom tri festivalska dana održati na tri stage-a. Ukoliko vam je za dolazak na Tjentište potreban i prevoz iz većih gradskih centara u BiH, na raspolaganju vam je opcija Paketa III koji podrazumjeva mjesto u kampu, trodnevne ulaznice i prevoz, po cijeni od 60,00 KM.

 

Paket OK kamp (kamp + ulaznica) će biti dostupan tokom sva tri dana trajnja festivala, na recepciji OK kampa, po tada važećim cijenama.

 

Kamperi željni avanture i adrenalinskog doživljaja biće u prilici da uživaju u sadržajima koji se nude u nacionalnom parku, te se oprobaju u planinarskim šetnjama i rafting avanturi na rijeci Tari, vozeći se kroz najdublji evropski kanjon.

 

Za kampere čiji će izbor biti odlična zabava uz vrhunske izvođače, spremili smo odličan program na Sensation OK stage-u, koji se nalazi u središtu OK kampa, a na kojem će tokom tri festivalska dana nastupiti: Let 3 – Bjesovi – Vojko V – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T. Naravno, to je samo zagrijavanje za sjajnu zabavu koju nam na Jägermeister main stage-u pripremaju Franz Ferdinand – Dubioza kolektiv – Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse.

 

I to nije sve, očekuje nas još dobre muzike na OK summer stage-u u hladu najvećeg bazena na Balkanu, kao i ostalih pratećih sadržaja, o čemu uskoro donosimo nove informacije.

 

Kako do svog paketa za boravak u OK kampu po SUPER cijenama koje važe do kraja marta, saznajte na http://www.okfest.net/#booking.

 

Doživljaj festivalske publike koja je bila dio naše OK priče na prethodnom Nektar OK Festu, te kakve utiske nose iz nacionalnog parka Sutjeska pogledajte u videu.

 

 

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, Banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *