Metodi Hristov na četvrtom Elementu

Magazin

Banjalučka publika se tokom prošle godine upoznala sa konceptom „ELEMENT“ festivala kroz tri žurke koje su se održale na tvrđavi Kastel tokom ljetnih mjeseci, a na kojima su nastupile zvijezde kao što su Nakadia, Nusha, Silicon Soul, AFFKT i Valentino Kanzyani. Podržali su ih i domaći DJ-evi poput Roberta S,Radujkovića, DJ Freak-a, Ivana Zrne, Siniše Tamamovića, Wade-a Newhouse-a, i Davora Billyc-a .

 

Ove godine zabava počinje nešto ranije jer je prva žurka zakazana za 13. april. Ona će se održati u hali Banjalučkog Velesajma, a nastupiće Metodi Hristov, Siniša Tamamović, Shipe i Robert S.

 

Da podsjetimo, „ELEMENT“ je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine.

 

„Element“ je nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici, želji da noći provodimo plešući i potrebi da obogatimo kulturnu i turističku ponudu grada.

 

Dvije od tri žurke će se održati u hali Banjalučkog Velesajma, dok je jedan datum rezervisan za veliki Open Air party, čija će lokacija biti naknadno objavljena.

 

Da upoznamo one koji nisu već upoznati sa zvijezdama četvrte „Element“ žurke. Metodi Hristov dolazi iz Bugarske i ne treba neku posebnu najavu, budući da se radi o svjetski poznatoj zvijezdi. Svojim jedinstvenim stilom, koji varira od mračnije strane tech-house zvuka, pa sve do sirovih house bitova, pridobio je fanove elektronske muzike u kratkom vremenskom periodu. Poznat je po tome što voli da eksperimentiše i kombinuje različite muzičke stilove. Kao producent, svojim izdanjima privukao je pažnju zvijezda kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi.

 

Na bini će mu se pridružiti: Shipe, rezident zagrebačkog Boogaloo kluba koji je prošle godine nastupio na Elementu; Siniša Tamamović, najpoznatiji banjalučki DJ i producent, poznat po svojim intenzivnim žurkama širom Evrope i po tome što je suosnivač muzičke etikete Night Light Records. Robert S, rezident i program menadžer banjalučkog kluba Fabrique i suosnivač ELEMENT koncepta koji je takođe nastupao na prošlogodišnjim izdanjima Elementa.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *