Bajaga i Hladno pivo zajedno u Umagu

Magazin

Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rock autora sa svojim će Instruktorima u subotu 25. svibnja pojačati program trećeg Sea Star festivala u Umagu!

 

Nakon što je lani oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj pozornici Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina besprijeekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo podijele pozornicu nakon deset godine i lanjske velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem susjedskom maniru.

 

 

Bajaga tako staje u moćan program festivala kojeg predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi!

 

Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada.

 

Udarnoj elektroničkoj postavi pridružit će se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ica Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajen Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama pozornica Exotic Laguna i Silent Octopus poznata je većina glazbenog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i prve jednodnevne ulaznice po poklon cijeni sa 30% popusta, od svega 49 KM.

 

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji s preko 30 godina fantastične karijere usijaće, već uzavrelu atmosferu u prelijepoj laguni Stella Maris. Ova ikona rocka posljednjih sezona doživljava ogroman uzlet u cijeloj regiji fantastično posjećenim nastupima na Main stageu EXIT-a i u zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi vječne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola koji je nedavno proslavio prvih 25 godina muzičkog stvaralaštva popeće se na festivalsku pozornicu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i Porin u kategoriji „pjesma godine”. Sjajnom elektronskom line upu Sea Stara pridružuje se Marko Nastić, povratnik na Sea Star, jedan od najvažnijih aktera regionalne glazbene scene i čovjek s više od 200 izdanja za svjetske labele.

 

Jednodnevne ulaznice za samo 49 KM, smještaj na Sea Staru od 15 KM dnevno!

 

Danas počinje prodaja dnevnih ulaznica uz uštedu od 30%, po samo 49 KM. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 110 KM, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 72 KM, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 210 KM. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.

 

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetoce Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvijezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

 

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. maja.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *