Predstavnici RS sutra sa Vučićem u Beogradu

Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa delegacijom Republike Srpske, koju čine predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović.

 

Sastanak će biti održan u 11.00 časova u zgradi predsjednika Srbije na Andrićevom vencu.

 

Sastanku će prisustvovati predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Radovan Višković, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kao i predstavnici parlamentarnih stranaka u Republici Srpskoj.

 

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da očekuje da će sutrašnji sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu biti konstruktivan i da će Srpska imati podršku Srbije da se bori za pravdu, pravednost i bolji život.

 

– Smatram da će sastanak u Beogradu biti prilika da se prenesu najvažnije poruke za Republiku Srpsku, istakla je Cvijanović.

 

Ona je ranije uputila pismo predsjedniku Srbije u kojem je zatražila da organizuje sastanak na kojem će biti razgovarano o spornom imenovanju novog visokog predstavnika u BiH.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *