U udesu povrijeđena dva sudska policajca i osuđenik

Hronika

Dvojica sudskih policajaca i osuđenik povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak uveče dogodila na magistralnom putu u Omarskoj kod Prijedora.

Portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor Zvezdana Alendarević rekla je da se nesreća dogodila oko 20 časova kada su se sudarili automobili „polo“ i „ford konekt“.

– U ovoj nesreći više osoba je povrijeđeno, a poslije obavljenih vještačenja biće poznat tačan uzrok nesreće – pojasnila je Alendarevićeva.

Direktor sudske policije RS Željko Dragojević potvrdio je da se nesreća dogodila oko 20.10 časova tokom radnog zadatka.

– Dvojica pripadnika sudske policije vraćali su se iz Velike Kladuše, gdje su na graničnom prelazu preuzeli Predraga Stojčića, kojeg su trebali prevesti u KPZ Banjaluka na izdržavanje kazne zatvora od tri mjeseca – istakao je Dragojević.

Prema njegovim riječima dolaskom u Omarsku oni su se kretali glavnim putem, kada se sa sporednog uključilo drugo vozilo koje im je oduzelo prvenstvo prolaza.

– Od udara naše vozilo je u potpunosti uništeno. Morali su sjeći lim sa bočne strane vozila, kako bi Stojčića izvukli, jer se nisu mogla otvoriti vrata – rekao je Dragojević i dodao da je najbitnije da u ovoj nesreći niko nije teško povrijeđen.

Stojčić je stari policijski znalac koji je do sada više puta hapšen i odslužio je nekoliko zatvorskih kazni.

EuroBlic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *