Mijatović pozvao Đokića da zajedno pokažu diplome

Aktuelno

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Zvornik Vladimir Mijatović kaže da nema ništa protiv kandidata za zamjenika ministra bezbjednosti BiH kojeg je predložilo Predsjedništvo SP, ali da je ta odluka donesena mimo partijskih procedura.

 

Mijatović je takođe najavio tužbe protiv partijskih drugova zbog širenja neistina i plasiranja lažnih informacija o njemu, te da neće dozvoliti da se u javnosti etiketira kao falsifikator, a pozvao je i predsjednika SP Petra Đokića da zajedno javnosti pokažu diplome.

 

– Školovanje sam završio legalno i spreman sam svoje diplome ponuditi na uvid javnosti, a zahtijevaću da to isto uradi i Petar Đokić. Imenovanje novog kandidata na funkciju zamjenika ministra bezbjednosti je čin pojedinaca i suprotno je partijskim procedurama, pogotovo ako se zna da kandidat nikad nije bio ni član ni simpatizer SP. Jedan sam od osnivača partije i razočaran sam što su se pojedini drugovi bavili plasiranjem lažnih saopštenja, neprovjerenih informacija i poluistina, a protiv svih koji su plasirali laži o meni podnijeću privatnu tužbu pred nadležnim sudskim instancama. Ponosan sam na svoje učešće u ratu kao oficir VRS i jedan od osnivača jedinice „Vukovi sa Drine“, a razočaran sam kada vidim da su na scenu isplivali oni koji su se skrivali dok smo mi ratovali. I predsjednik Đokić ima dva mjeseca učešća u ratu na samom početku, a i ta dva mjeseca su upitna – kaže Mijatović.

 

Podsjetimo, Mijatović je bio kandidat SP za zamjenika miniistra bezbjednosti BiH, ali nije prošao bezbjednosnu provjeru uz obrazloženje da ima spornu diplomu srednje škole, nakon čega je Predsjedništvo SP kandidovalo Nedeljka Jovića.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *