Predsjedništvo BiH traži da se zatvore svi granični prelazi

Aktuelno

Predsjedništvo BiH zatražilo je od Savjeta ministara da, bez odlaganja, zatvori sve granične prelaze za prelaz ljudi, osim onih na kojima su uspostavljeni karantini u šatorima Oružanih snaga.

 

Predsjedništvo BiH održalo je hitnu vanrednu sjednicu sa koje je upućen ovaj zahtjev Savjetu ministara, saopšteno je danas iz ove institucije.

 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je poruku solidarnosti predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću povodom zemljotresa koji je pogodio Zagreb, te izrazio nadu da neće biti ljudskih žrtava i da će ljekari uspjeti da spasu život teško povrijeđenog djeteta.

 

Džaferović je istakao da se sa zebnjom prate informacije o posljedicama zemljotresa koji je pogodio Zagreb, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

 

“Zajedno se suočavamo sa do sada nezapamćenim izazovom koji je pred nas postavila pandemija virusa korona. Vi ste pred dodatnim problemima zbog zemljotresa. Vjerujem da ćemo uspjeti da prevaziđemo sve nedaće i da ćemo nakon toga biti još jači i solidarniji”, naveo je Džaferović.

 

Povrijeđenim građanima, Džaferović je poželio brz oporavak.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *