Još 90 pozitivnih na korona virus u Republici Srpskoj

Aktuelno

U posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo RS, Univerzitetskom kliničkom centru RS i Bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini testirano je 718 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 90 osoba.

 

Radi se o 55 muških i 35 ženskih osoba, od kojih je 15 mlađe, 55 srednje i 20 osoba starije životne dobi, saopšteno je iz IJZ RS.

 

Prema mjestu prebivališta, 23 osobe su iz Banjaluke, po devet iz Pala i Doboja, šest iz Prnjavora, po pet iz Teslića i Ribnika, po četiri iz Zvornika i Istočne Ilidže, po tri iz Bratunca i Istočnog Novog Sarajeva, po dvije iz Čelinca, Istočnog Starog Grada i Sokoca i po jedna iz Gradiške, Laktaša, Dervente, Mrkonjić Grada, Modriče, Foče, Kozarske Dubice, Šamca, Broda, Kneževa, Srebrenice, Trnova i Šekovića.

 

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su dva smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se dvije žene starije životne dobi iz Istočnog Starog Grada i Zvornika.

 

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 6.886 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 232 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *