ZLOUPOTREBE U KAMPANJI
Tomaševe plakate u Prnjavoru postavljaju radnici Elektrokrajine!

Aktuelno Društvo

Kamion sa kranom kačio je plakate Tomaša i ostalih kandidata SNSD na žice iznad ceste i druge nosače, što su prolaznici fotografisali.

 

Zloupotreba javnih resursa u predizbornoj kampanji od strane vladajućih partija sve je vidljivija, a bahatost se više ni ne pokušava sakriti, naročito kada se radi u korist SNSD-a.

 

Posljednji primjer takve bahatosti dolazi iz Prnjavora, gdje su danas radnici Elektrokrajine u Prnjavoru postavljali propagandni materijal SNSD-ovog kandidata za načelnika opštine, Darka Tomaša.

 

Kamion sa kranom kačio je plakate Tomaša i ostalih kandidata SNSD na žice iznad ceste i druge nosače, što su prolaznici fotografisali.

 

Fotografija je nastala u subotu popodne u prnjavorskom naselju Maćino Brdo, u kojem inače živi i lokalni biznismen blizak SNSD-u, Bogdan Nikolić, kojeg u Prnjavoru vide kao “Dodikovog čovjeka za sve poslove”.

 

Njegova “Kompanija Nikolić” dobija poslove od “Elektrokrajine” na održavanju elektro-linija na području opštine, a prema nekim informacijama, Nikolić uveliko lobira za Tomaša i kupuje sigurne glasove.

 

Koliko je Nikolić siguran da mu niko ne može ništa, potvrđuje i podatak da je bio u svađi sa Tomašem i da mu je, navodno, upadao u kabinet gdje su došli na ivicu fizičkog sukoba.

 

Očito je da su ih pomirili zajednički poslovni interesi, jer Milorad Dodik koji na plakatima stoji Tomašu iza leđa, bliži je Nikoliću nego Tomašu, tvrde upućeni.

 

Tomašu nije smetalo poniženje koje je pretrpio, kao što mu ne smeta i zloupotreba vozila državnog preduzeća u svrhu njegove i kampanje SNSD-a.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *