RASKOŠ NA SVADBI VLASNIKA FRUCTA-TRADE
Dodik mladence častio svežnjem novčanica, pjevao i pio… (VIDEO)

Aktuelno

Dodik je mladoženju častio sa podebljim svežnjem eura, tako da svi vide, a mlada je dobila rukoljub i buket ruža. Na kraju je mladencima i zapjevao svoje poznate šatorske hitove zajedno sa domaćinom koji je nedavno bio sudionik narko-afere…

 

Lider SNSD i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik u subotu (24.septembra) bio je gost na svadbi kod Dušana Reljića, vlasnika kompanije “Fructa trade” iz Dervente, koji je ženio sina.

 

Svadba je organizovana na porodičnom imanju u Kostrešu kod Dervente, a Dodik se na svadbi pojavio oko 23 časa, kada su većina gostiju (bilo ih je oko 800), a i domaćini, već bili dobro “zagrijani”.

 

 

U svom maniru, Dodik je iz sakoa potegao svežanj novčanica u apoenima od po 100 EUR (ne manje od 2000) koje je mladoženja presavio i stavio u džep. Mlada je dobila rukoljub i veliki buket cvijećao, a Dodik im je darovao i luksuzno pakovanje alkoholnog pića.

 

Pojedinci tvrde da se dobar dio šatora ispraznio poslije Dodikovog dolaska, a da su već oko ponoći gosti počeli masovnije da napuštaju svadbu.

 

Zanimljivo je da je Dušan (sam sebe od milja zove Duško) Reljić, u neko doba telefonom pozvao lidera Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića i pustio mu da sluša poznatu staru pjesmu “Ima jedna krčma u planini”.

 

Dodik je sa domaćinom otpjevao nekoliko pjesama, a kada je pjevač preuzeo mikrofon i pozvao goste da aplauzom pozdrave “domaćina i predsjednika”, aplauz je izostao.

 

Očevici kažu da se na ovoj svadbi slilo “toliko para i poklona da se mogao kupiti čitav Kostreš sa okolinom”.

 

Gosti na svadbi bili su i gradonačelnik Dervente Milorad Simić koji se trudio da bude u Dodikovoj blizini, ali se na snimcima vidi da ga je partijski šef maksimalno ignorisao. Osim Simića, tu je bio i SNSD-ov poslanik Igor Žunić, koji je takođe salijetao Dodika, kao i mnogi drugi partijski funkcioneri iz Dervente.

 

Goste su zabavljala poznata imena estrade: Viki Miljković, Boban Rajović i neke od Zvezda Granda.

 

Domaćin u središtu narko-afere

 

Dušan Reljić vlasnik je kompanije Fructa trade iz Dervente i hipermarketa “Kort”, koja u svom sastavu ima trgovački lanac od 6o poslovnih jedinica i zvanično ostvaruje godišnji prihod od preko 200 miliona KM.

 

Nedavno se Reljić našao u središtu narko-afere kada je u skladištu firme u Doboju zaplijenjeno 73 kilograma kokaina koji je iz Holandije stigao kamionima “Fructa trade”, zajedno sa šećerom iz Kolumbije. Zvaničnih podataka o policijskoj istrazi u ovom slučaju još nema. O ovoj i drugim aktivnostima Dušana Reljića na svom blogu pisao je novinar Slobodan Vasković.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *