POPOVIĆ NEPOŽELJAN I U DRINIĆU
Radnici ŠG “Oštrelj” sutra na protestu protiv novog direktora!

Aktuelno Društvo

Radnici ŠG “Oštrelj” iz Drinića sutra će u znak protesta obustaviti rad i tako pokazati svoje protivljenje imenovanju Zorana Popovića za direktora ovog gazdinstva, saznaje Istinito.

 

Predsjednik sindikata ŠG “Oštrelj” Dragoslav Đumić kaže da će sutra oko 200 radnika doći pred upravu, ali da niko od sjekača, traktorista i ostalih zaposlenih neće raditi.

 

– Mi smo protiv dolaska novog direktora Zorana Popovića jer smo zadovoljni dosadašnjim radom sadašnjeg direktora Sretka Stankovića i ne vidimo razlog za njegovu smjenu, rekao je Đumić.

 

On je potvrdio da je za sutra najavljena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg direktora ŠG Oštrelj Sretka Stankovića i novoimenovanog direktora Zorana Popovića.

 

– Mi smo za to da našim gazdinstvom upravljaju ljudi iz našeg kraja. Ne ulazimo u političke odluke, jer su obojica članovi SNSD, ali ne želimo da se preko našeg gazdinstva dešavaju nekakve mućke, kategoričan je Đumić.

 

Kako nezvanično saznajemo, Popović je na ovu funkciju imenovan na posljednjoj sjednici Vlade RS, a danas se tim povodom sastao i sa predsjednikom GrO SNSD Banjaluka, Vladom Đajićem.

 

Zoran Popović, koji je odbornik u Skupštini Grada Banjaluka, pominjan je i kao mogući predsjednik gradske skupštine, čemu se oštro usprotivio gradonačelnik Banjaluke i predsjednik GO PDP Draško Stanivuković.

 

Popović je bio direktor banjalučkog “Vodovoda”, odakle ga je Stanivuković smijenio u avgustu 2021. zbog spornih javnih nabavki i nesavjesnog poslovanja.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *