Aleksandar Guzijan iz Banjaluke najbolji ljekar u BiH

Društvo

Ljekar Univerzitetskog-kliničkog centra RS Aleksandar Guzijan, zajedno sa doktorom Alenom Humačkićem iz mostarske bolnice, izabran je za najboljeg ljekara u BiH glasovima građana, saopšteno je iz UKC RS.

U sklopu projekta “Moje pravo”priznanje za najbolju bolnicu u BiH pripalo je UKC RS, zajedno sa UKC Tuzla.

– Počastvovani smo nagradom do koje nije došlo dogovorima, pregovorima i kalkulisanjima, već glasovima naših pacijenata i zato koristimo priliku da zahvalimo građanima koji su nas podržali i ulili nam dodatni elan da nastavimo dalje. Zahvaljujemo se i Udruženju „Kap“ koje je uz podršku Američke ambasade u BiH realizovalo projekat „Moje pravo“ – kažu iz UKC RS.

Oni ističu da se UKC konstantno mijenja, te da promjene nisu uvijek prihvaćene lako i “bez varnica”, ali da se problemi prevazilaze.

– Nema sumnje da su objekti koje gradimo važni i za nas i za pacijente, oprema takođe, jer nam omogućava proširenje i usvajanje najnovijih dijagnostičkih i terapijskih metoda, te brže, bolje i efikasnije liječenje. Međutim, najvažnija karika koja spaja sve segmente i jedina može dovesti do suštinskih promena su zaposleni. Zato je povjerenje i podrška koje su građani ukazali našem ljekaru dr Aleksandru Guzijanu, načelniku Centra za dojku, ali i UKC RS, direktno priznanje i svim našim zaposlenima – navode iz UKC RS.

EuroBlic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *