BANJALUČANI ZA SVOJ GRAD
Humanitarna pomoć za socijalno ugrožene

Društvo

Predstavnici udruženja “Banjalučani za svoj grad” podjelili su 1.600 komada jaja socijalno ugroženim i porodicama sa više djece povodom predstojećih vaskršnjih praznika.

 

Pored jaja, ovo udruženje prikupilo je i podijelilo zaštitne maske, a ova mala, ali značajna gesta obradovala je oko 40 porodica sa područja Grada.

 

– Iako paket nije bio veliki obimom, mnogi su se obradovali što nisu zaboravljeni. Trudili smo se da ovaj znak pažnje iskažemo prema što većem broju, kako bismo im obezbjedili da predstojeće praznike proslave spokojno i u miru. Nastojali smo i da obezbijedimo zaštitne maske za sve porodice, jer su one u ovoj situaciji najpotrebnije, a znamo da je potražnja velika i da nisu svi u mogućnosti da ih nabave – kazali su iz Udruženja.

 

Udruženje je ovu podjelu organizovalo samo nekoliko dana poslije akcije podjele paketa sjemena i đubriva za poljoprivredni uzgoj.

 

– Vođeni apelom nadležnih institucija da, svako ko je u mogućnosti, u svom dvorištu posije baštu, odlučili smo da prikupimo 30 paketa koje smo, takođe, podjelili socijalno ugroženim i porodicama sa više djece – istakli su iz udruženja “Banjalučani za svoj grad”.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *