Porodična svađa u Banjaluci završila tragično

Hronika

Milorad Bukša (53) preminuo je sinoć nakon porodičnog nasilja u njegovoj kući u banjalučkom naselju Pertićevac, potvrđeno je za Srpskainfo.

 

Nakon toga, uhapšen je njegov brat Predrag (50) i njegovi sinovi David (21) i Danilo (21), te vozač Slaviša Adžić (30), koji je radio za Predraga.

 

Prema pričama njihovig komšija, među braćom već godinama traje sukob oko imovine.

 

– Sve se desilo sinoć između njihovih kuća, kada su njih četvorica napala i pretukla Milorada. Tukli su ga dok je ležao na zemlji, a zatim su ga bez svijesti stavili u vozilo i odvezli – ispričao je jedan od komšija.

 

Na licu mjesta trenutno je policija i inspektori i još uvijek traje uviđaj, a prema našim saznanjima biće obavljena i obdukcija.

 

Iz Tužilaštva navode da je Bukša preminuo tokom transtorta prema policijskoj stanici i da su uhapšene četiri osobe.

 

Uviđaj je obavila dežurni okružni javni tužilac Sanja Guzina, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

 

– Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medinicu Republike Srpske – saopšteno je iz banjalučkog Tužilaštva.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *