Stevandić: Salkić mora da poštuje odluke Narodne skupštine RS

Politika

Potpredsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić izjavio je da potpredsjednik RS Ramiz Salkić nema pravo da se ponaša u suprotnosti sa skupštinskom odlukom o sprovođenju referenduma o Danu Republike.

-Salkić, kao i svi državljani RS, ima pravo na svoje mišljenje, ali ne i da se ponaša suprotno stavovima najviše zakondavne institucije u Srpskoj, rekao je Stevandić.

On je pozvao sve građane u RS da razumiju Salkića i njegove predizborne potrebe, te da ne reaguju na njegove provokacije.

-Zahvalio bih se Salkiću, jer svojim stavovima o referednumu o Danu Republike daje ključni doprinos srpskom jedinstvu. Želim mu sve najbolje i nadam se da će biti zadovoljan što se u Srpskoj prema njemu odnosimo korektno, za razliku od njegovog odnosa prema srpskom narodu i Republici Srpskoj, dodao je Stevandić.

Potpredsjednik RS Ramiz Salkić pozvao je danas Bošnjake, ali i sve građane Srpske da u nedjelju, 25. septembra, ne izađu na referendum o Danu Republike i da kažu “ne”, kako je rekao, politici ugrožavanja mira, stabilnosti i budućnosti svih građana u BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *