Mićić: Ne prihvatam isključenje, idemo na Glavni odbor i Skupštinu SDS

Politika

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je za Srpskainfo da ga je razočarala jučerašnja odluka Predsjedništva SDS da ga isključi iz stranke.

 

Mićić kaže da će se dalje ponašati u skladu sa zaključcima Gradskog odbora SDS Bijeljina u kojima se kaže da neće prihvatiti bilo kakvu odluku vrha SDS o smjeni odnosno sankciji protiv bilo koga od članova Gradskog odbora.

 

-Dakle, žalićemo se Glavnom odboru i Skupštini SDS, tražićemo preispitivanje odluke o isključenju mene iz stranke i raspuštanju Izvršnog odbora Bijeljina. Ako treba da biram između mog grada, sugrađana i važnih projekata, i onih koji čitav život gube izbore, naravno da sam na strani Bijeljine – poručio je Mićić u prvoj izjavi za medije nakon jučerašnje odluke Predsjedništva SDS.

 

Na pitanje Srpskainfo da li postoji mogućnost da formira svoju političku partiju, ili pokret građana, u slučaju da žalbe organima SDS ne urode plodom, Mićić kaže: „To ćemo da vidimo koja je dalje priča“.

 

On je naglasio da koalicioni sporazum sa SNSD i dalje važi, ali je rekao da ga druga strana još nije formalno potpisala.

 

-Jedan od zaključaka Gradskog odbora jeste da ćemo koalicione sporazume potpisati i sa još nekim strankama, u cilju realizacije projekata bitnih za Bijeljinu – poručuje Mićić.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *