Vučić: Nadamo se da ćemo ukinuti vanredno stanje do kraja mjeseca

Region

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se nada da će do kraja aprila biti ukinuto vanredno stanje koje je uvedeno s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

 

“Nadam se da ćemo pre kraja meseca ukinuti vanredno stanje, jedva čekam da ga ukinemo što ne znači da nećemo imati dodatnih obaveza i da nećemo morati disciplinovano da se ponašamo. Ovo je moja nada, nije moja prognoza”, rekao je Vučić novinarima u Nišu.

 

Predsjednik Srbije rekao je da je informaciju o tome da mu je sin zaražen virusom korona objelodanio da bi spriječio spekulacije.

 

“Smatrao da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i više ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam to je da ću dočekati da ode na Sajam, a posle sajma će ići kući, nadam se”, rekao je Vučić.

 

Na pitanje da li se on testirao, Vučić je rekao da je Gorana Stefanovića, direktora Infektivne klinike u koju je smješten njegov sin, informisao o svim kontaktima koje je imao.

 

“Svakog dana sam u kontaktu sa lekarima i onog sekunda kada budu mislili da postoji bilo kakva šansa, ne simptom, nego šansa da sam zaražen biću testiran”, rekao je Vučić.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *