Mito u kampanji: SNSD u Novom Gradu dijeli pakete hrane i kupuje glasove

Aktuelno

Bojana Tadić iz Novog Grada jutros je lokalnoj policiji prijavila nedozvoljene aktivnosti SNSD-a i zloupotrebu resursa i opštinskih institucija u predizborne svrhe.

Naime, juče su aktivisti SNSD-a u Novom Gradu, među kojima i načelnik opštinskog Odjeljenja za budžet i finansije Nataša Đurčić, istovarali brašno ispred Radničkog univerziteta i skladištili ih u toj lokalnoj instituciji pod kontrolom SNSD-a.

-Istovarali su brašno u pakovanju od po 5 kg ujutro u pet do osam ispred Radničkog univerziteta. Nakon toga je došao kamion komunalnog preduzeća “Komus” čiji je direktor takođe iz SNSD da bi valjda te stvari vozio dalje. Sve sam to prijavila policiji koja još nije reagovala, kaže za Istinito Bojana Tadić navodeći imena aktivista koje je zatekla u nedozvoljenim aktivnostima.

Tadić, koja je nosilac liste SDS-a na lokalnim izborima u Novom Gradu, tvrdi da je načelnica opštine i nosilac liste SNSD na lokalnim izborima, Snježana Rajilić, danas posjetila policijsku stanicu kako bi zataškala ovaj događaj.

-Policija još nije bila na uviđaju, a u međuvremenu aktivisti SNSD-a iznose pakete sa namirnicama kroz prozor Radničkog univerziteta, kaže Tadić.

Ona za Istinito navodi da je u Novom Gradu u toku žestoka kampanja trgovine glasovima, u čemu prednjači lokalni SNSD. Aktivisti ove stranke građanima dijele pakete sa namirnicama koji sadrže ulje, makarone, 5 kg brašna, šećer, so i 200 gr kafe.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *