Govedarica: Vjerujem u bolje dane za SDS i izbornu pobjedu 2018. godine!

Aktuelno

Novoizabrani predsjednik SDS-a Vukota Govedarica najavio je da će mu prioritet biti organizaciona modernizacija i kreiranje politike stranke, kao i da će posebnu pažnju posvetiti odgovornosti i unutarstranačkoj dispilplini.

Govedarica je nakon vanredne Izborne skupštine SDS novinarima rekao kaže da će biti usmjeren ka unutarstranačkoj konsolidaciji i uspostavljanju stranačkog jedinstva.

-Jedan od osnovnih zadataka SDS-a biće međugeneracijska saradnja. Tu će nam biti potrebni i stari politički vukovi, ali posebnu pažnju ćemo posvetiti mladim kadrovima, rekao je Govedarica, i istakao da mu je čast što je došao na čelo državotvorne stranke.

On je naglasio da je neophodno formirati jak opozicioni blok u Republici Srpskoj koji će predvotiti SDS.

-Neophodna nam je pravovremena i dobra organizacija da bi potpuno spremni dočekali parlamentarne izbore kada ćemo morati da srušimo nenarodnu vlast u Srpskoj, dodao je Govedarica i napomenuo da SDS nije izdajnička stranka i da im o izdaji ne bi trebalo da govori predsjednik RS Milorad Dodik.

Govedarica je najavio da će u narednom periodu biti analizirani izborni rezultati SDS-a.

-Jasno mi je da je jedna od ključnih riječi odgovornost, zbog ogromnog povjerenja koje sam danas dobio. Vjerujem da dolaze bolji dani za SDS i vjerujem u izbornu pobjedu 2018. godine, rekao je Govedarica.

On je odbio da komentariše stavove bivšeg potpredsjednika SDS-a Ognjena Tadića, koji nije prisustvovao izbornoj skupštini, napominjući da je SDS danas pokazao jedinstvo.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *