Borenović: Neka Dodik u “crnoj knjizi” objavi ko je ukrao 3 milijarde i ko je ubio Vukelića i Đurovića!

Aktuelno

“Režim u Republici Srpskoj je u fazi paranoje u kojoj je svjestan da je najodgovorniji za stanje u kojem se nalazimo”, kaže Borenović.

SNSD će u narednim mjesecima uspostaviti svoju “Crnu knjigu” u koju će biti upisani svi oni koji su bilo kada na bilo koji način SNSD-u napravili štetu, a pogotovo oni koji su bili u SNSD-u, dobili mandat na ime SNSD-a i onda se priklonili drugim političkim organizacijama.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović poručuje da se vlast u Republici Srpskoj nalazi u fazi paranoje.

“Režim u Republici Srpskoj je u fazi jedne paranoje u kojoj je svjestan da je najodgovorniji za stanje u kojem se nalazimo”, kaže Borenović.

“Pozivam Milorada Dodika neka objavi gdje je nestalo tri milijarde konvertibilnih maraka građana Republike Srpske, gdje su pokradene pare od banaka, iz “Birča” i iz mnogih drugih preduzeća i neka nam objavi u toj svojoj knjizi ko je ubio Milana Vukelića i ko je kriv za nesreću u kojoj je život izgubio mladi Nikola Đurović te neka objavi ostala teška i koruptivna djela koja su se desila u RS-u”, poručio je predsjednik PDP-a.

On je najveća bruka i sramota koja se mogla desiti srpskom narodu jer to ne priliči čovjeku koji je izabran za predsjednika RS-a i to je zaista nešto što je za svaku i ljudsku i političku i demokratsku osudu, tvrdi Borenović.

Lideri političkih stranka Saveza za promjene danas razgovaraju sa načelnicima i gradonačelnicima koji ne pripadaju vladajućoj većini u Republici Srpskoj.

-Ljudi su s pravom uznemireni, ljuti i ogorčeni na takve stavove predsjednika RS-a, rekao je Borenović.

Vijesti.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *