Ministar Bogdanić tvrdi da se nije sastao s ambasadorkom SAD

Aktuelno

Bogdanić ističe da su tvrdnje o navodnom sastanku s ambasadorkom SAD Morin Kormak “usmjerene ka narušavanju ugleda, ne samo ministra lično, nego i Ministarstva”

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske saopštilo je da nisu tačne tvrdnje pojedinih medija da se ministar Dragan Bogdanić sastao sa ambasadorkom SAD u BiH Morin Kormakk, istakavši da se on “ne bavi tajnim sastancima”.

Iz Ministarstva navode da Bogdanić u svom radu provodi politiku Vlade Republike Srpske, a da su neistinite tvrdnje o navodnom sastanku usmjerene ka narušavanju ugleda, ne samo ministra lično, nego i Ministarstva.

-Napominjemo da se svi susreti ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske sa zvaničnicima javno saopštavaju. Bogdanić se ne bavi tajnim sastancima, kako se zlonamjerno tvrdi, nego u svom radu provodi politiku Vlade, navodi se u demantiju iz Ministarstva.

Više medija iz Republike Srpske objavilo je da se Bogdanić sastao sa ambasadorkom SAD u srijedu u hotelu “Kardial” u Banji Vrućici kod Teslića, gdje je Morin Kormak boravila uoči posjete Tesliću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *