GORAN SUVARA PROZVAO LUKAČA I DODIKA
Zvali ste me druže, prijatelju, brate… (VIDEO)

Aktuelno

Do kada će trajati moj progon, progon moje porodice i zbog čega!? Ne date mi mira ni u Njemačkoj, zbog čega? Da li se plašite nečeg, ako se plašite, recite – čega? Vojnici mafije ovdje prave spletke meni i mojoj porodici – poručuje Goran Suvara u video poruci

 

Višestruko osuđivani kriminalac, koji je nakon odsluženja zatvorske kazne napustio Republiku Srpsku iz, kako tvrdi, bezbjednosnih razloga, obratio se ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču, predsjedniku i generalnom sekretaru SNSD Miloradu Dodiku i Luki Petroviću.

 

Suvara pita Lukača da li je provjerio ko je i kako naručivao ubistva u RS i kako se finansira “Grand Trejd” i zašto se te informacije ne istražuju.

 

– Da li je to pobuda da zataškate kriminalne radnje Mile Radišića!? – upitao je Suvara ministra unutrašnjih poslova RS.

 

Suvara se obratio i generalnom sekretaru SNSD Luki Petroviću: Druže moj, jednom si mi se javio na poruku. Gdje je sada ona priča da sam uradio više nego pet saziva Narodne skupštine!?

 

– Da li vi mislite, ako mi naudite, da će to proći kao prvi put kad ste me strpali u zatvor mimo dogovora!? Nemojte zaboraviti da smo imali dogovor i da sam ja svoj dio ispoštovao! – poručuje Suvara.

 

 

– Mile Radišić mi kaže da on kontroliše tebe. Ako je to istina, ja bi da sam ti, iste sekunde podnio ostavku! Ja sam svoje odrobijao. Bili smo drugovi, kontaktirali smo, bio sam na potjernici. Tad nisam bio kriminalac, sad jesam. Zbog čega!? – pita Suvara.

 

On je pozvao Lukača da provjeri informaciju Mile Radišića da je iz Robnih rezervi rs opljačkano 150 miliona maraka.

 

– Pusti Gorana Suvaru da živi svoj život. Obolio sam zbog vas, a vi nećete da mi se skinete s grbače. Ja nemam nikakvu obavezu prema vama, a vi imate prema meni! – podsjetio ih je Suvara.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *