Sutra pretežno oblačno vrijeme

Društvo

Sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, sa najvišom temperaturom od jedan do sedam, na jugu i do 10 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti hladno, a u brdsko-planinskim predjelima na istoku ponegdje je moguć slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura iznosiće između minus pet i jedan, na jugu do pet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu će biti pretežno sunčano i vjetrovito.

Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu umjereno jaka bura.

U većini krajeva danas je bilo pretežno oblačno, a prije podne slab snijeg je registrovan u centralnim i istočnim područjima.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus devet, Ivan sedlo minus tri, Han Pijesak, Kalinovik i Rudo minus dva, Sarajevo, Sokolac, Višegrad i Foča minus jedan, Srebrenica i Gacko nula, Mrakovica, Tuzla i Zvornik jedan, Novi Grad, Šipovo i Zenica dva, Mrkonjić Grad, Prijedor i Nevesinje tri, Bugojno, Doboj, Jajce, Livno i Sanski Most četiri stepena Celzijusova.

U Srpcu, Ribniku, Bihaću, Bijeljini i Gradačcu u 13.00 časova izmjerno je pet stepeni Celzijusovih, u Banjaluci i Brčkom šest, Bileći sedam, Stocu 10, Mostaru i Trebinju 11, te Grudama 14 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *