Danas sunčano i toplije vrijeme

Društvo

Danas će biti toplije nego juče, uz više sunčanog vremena i dnevnu temperaturu vazduha do 14 stepeni Celzijusovih.

Jutros je umjereno do pretežno oblačno, ponegdje i maglovito. Na istoku ponegdje pada kiša, a na planinama slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće toplije uz sve više sunčanog vremena na jugu i zapadu. Na istoku padavine će prestati tokom prijepodneva i od sredine dana biće suvo uz postepeno razvedravanje.

Dnevna temperatura vazduha biće od sedam do 14, u višim predjelima od četiri stepena Celzijusova.

Vjetar će biti slab južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini slab sjevernog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Bileća i Livno minus dva stepena Celzijusova, Nevesinje i Bjelšnica minus jedan, Han Pijesak, Prijedor i Sokolac nula, Ribnik, Novi Grad, Rudo, Mostar i Bugojno jedan, Istočno Sarajevo, Gacko, Mrkonjić Grad, Kalinovik, Foča, Višegrad, Šipovo i Sarajevo dva, Srebrenica, Trebinje, Krupa na Uni i Tuzla četiri, Banjaluka, Zvornik i Doboj pet, a Bijeljina sedam stepeni Celzijusovih.

Snijega jutros ima na Han Pijesku 13 centimetara, na Mrakovici sedam, Sokocu šest, Kalinoviku pet i u Gackom dva centiemtra. /kraj/pn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *