Pakneni plan tužiteljke Gordane Tadić

Društvo

Glavni državni tužilac prijavila SIPA-i da se na nju sprema atentat, jer su na autu njenog supruga otkazale kočnice. Istragom je utvrđeno da suprug Gordane Tadić godinama nije promijenio pakne.

Prava drama odvijala se proteklih dana u Tužilaštvu BiH. Posljednjeg dana decembra glavni tužiilac Gordana Tadić prijavila je SIPA-i da je neko na nju i njenog supruga Slavka pokušao atentat.

„Neko je prerezao kočnice na suprugovom automobilu“, izvijestila je pripadnike SIPA-e Tadić.

Dežurni državni tužilac Miroslav D. Marković hitno je angažovao protivterorističke jedinice SIPA-e, čiji su pripadnici u nedjelju izašli na teren i izvršili uviđaj. Brojne policijske snage bile su oko porodične kuće Gordane Tadić, kako bi je sačuvale od nepoznatih ubica.

„Tokom pregleda je utvrđeno da se ne radi o terorizmu, već da je u pitanju kvar na automobilu“, kazao je sagovornik Žurnala uključen u istragu.

Kako saznaje Žurnal, pripadnici SIPA-e su utvrdili da suprug Gordane Tadić godinama nije mijenjao diskove na privatnom automobilu, koji su, na kraju, zbog korozije popucali. Nakon što im je saopšteno da je u pitanju samo kvar na automobilu, suprug Tadićeve odbio je otići u SIPA-u kako bi potpisao izvještaje o uviđaju.

Da je Gordana Tadić sklona paranoji, dokazala je i nedavno kada je sazvala vanrednu konferenciju za medije na kojoj je ustvrdila da je praćena i prisluškivana. Međutim, nakon istrage je utvrđeno da su dokumenti o navodnom prisluškivanju – falsifikovani.

Zurnal.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *