Za sanaciju paviljona 2,7 miliona KM

Društvo

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas na portalu javnih nabavki obavještenje o nabavci za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centar “Nikola Tesla” u Banjaluci, za šta je procijenjena vrijednost nabavke 2.700.000 KM bez PDV-a.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. februar, navode iz resornog ministarstva i podsjećaju da je 23. januara Vlada Republike Srpske usvojila informaciju o sanaciji Javne ustanove Studentski centar “Nikola Tesla” u Banjaluci.

“Zaključkom o izmjenama i dopuni Zaključka Vlade Republike Srpske, od 8. februara Ministarstvo prosvjete i kulture zaduženo je da obezbijedi sredstva za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centra `Nikola Tesla`, kao i da sprovede proceduru javne nabavke putem otvorenog postupka, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama”, navodi se u saopštenju.

Objekti banjalučkog Studentskog centra “Nikola Tesla” pretrpjeli su velika oštećenja u olujnom nevremenu u decembru prošle godine.

Ministarstvo prosvjete i kulture, poštujući zakonom propisane procedure, preduzelo je sve potrebne mjere kako bi oštećenja što prije bila sanirana, te obezbijeđeni adekvatni uslovi za smještaj studenata.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *