Zolak sa novinarima o zdravstvenom sistemu

Društvo

Predstavnici rukovodstva Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH danas su u sjedištu agencije priredili brifing za urednike medijskih kuća u BiH.

Neformalno druženje proteklo je u prijatnom ambijentu i neobaveznom razgovoru o najaktuelnijim temama koje se tiču zdravstvenog sistema u BiH.

Domaćini u sjedištu Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH bili su direktor agencije Aleksandar Zolak, glavni inspektor Inspektorata agencije Indira Fazlagić i pomoćnik direktora sektora za lijekove Biljana Tubić.

Predstavnici rukovodstva agencije su iskoristili priliku da prisutne, između ostalog, informišu i o projektu „Jačanje saradnje sa institucijama sa istim i sličnim ciljnim grupama u BiH a sa ciljem kvalitetnije zaštite javnog zdravlja stanovništva“, organizovanju prijema za najbolje studente farmacije u BiH, ali i istakli značaj intezivnije saradnje sa medijima te se prisutnim urednicima medijskih kuća zahvalili na dosadašnjem korektnom izvještavanju o temama koje su u nadležnosti agencije.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *