Bez većih zastoja u saobraćaju

Društvo

Saobraćaj se jutros odvija redovno, a kratkotrajni zastoji i sporiji režim mogući su na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su odroni kamenja i zemlje na kolovoz, pa posebno treba biti oprezan na pravcima Karanovac-Kneževo-Turbe, Banjaluka-Crna Rijeka, Sarajevo-Foča i Rogatica-Višegrad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na području Banjaluke, na kružnom toku kod tržnog centra “Centrum”, zbog većeg oštećenja na kolovozu treba voziti opreznije.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, saobraćaj se zbog većeg odrona i dalje odvija usporeno, po privremeno urađenom proširenju pored puta i prohodno je za sva vozila.

Na dionici magistranog puta Klašnice-Prnjavor u mjestu Hrvaćani, na ukrštanju magistralnog puta sa auto-putem u zoni vijadukta Crkvište, zbog izgradnje auto-puta obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice u Prnjavoru izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor-Gornja Vijaka.

Radi bezbjednog odvijanja saobraćaja na auto-putu “9. januar” Prnjavor-Doboj, uspostavljen je poseban režim saobraćaja u području petlji “Prnjavor” i “Johovac”.

Na magistralnom putu Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje, u mjestu Glave-Gračanica, od 8.00 do 15.00 časova biće na snazi povremene obustave saobraćaja zbog deminerskih radova.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad u mjestu Rakovac saobraćaj je zbog aktiviranog klizišta potpuno obustavljen.

Na dionici regionalnog puta Ukrina-Klupe zbog izgradnje vodovoda na području naselja Šnjegotina u opštini Čelinac, izmijenjen je režim saobraćaja.

Jednom kolovoznom trakom saobraćaj se odvija na dionici regionalnog puta Obudovac 2-Lončari.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih čekanja.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *